لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

واشنگتن باز هم ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات متهم کرد

یک مقام آمریکایی روز جمعه در کنفرانس خبری گفت که واشنگتن این موضوع را برای روسیه، چین و ایران شفاف ساخته که مداخله در انتخابات آمریکا پیامدهایی به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 04
کد خبر: ۵۷۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی آمریکا روز جمعه مدعی شد که در میان کشورهایی که به دنبال مداخله در انتخابات آمریکا هستند، چین بزرگترین برنامه را دارد.

وی که در کنفرانس خبری در کاخ سفید صحبت می‌کرد، افزود: «آمریکا این موضوع را برای چین، روسیه و ایران شفاف ساخته که مداخله در انتخابات آمریکا پیامدهایی به همراه خواهد داشت.»

مشاور امنیت ملی آمریکا چندی پیش نیز به طور تلویحی ایران و چین و روسیه را به مداخله در انتخابات ایالات متحده متهم کرد

.

سازمانهای اطلاعاتی آمریکا ماه پیش با ارائه گزارشی مدعی شدند که روسیه ترجیح می‌دهد که ترامپ مجدداً در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پیروز شود و این در حالی است که چین و ایران تمایل به شکست ترامپ در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا دارند.

سازمانهای اطلاعاتی آمریکا در گزارش خود مدعی شده بودند که روسیه «از طیفی از اقدامات استفاده می‌کند تا در وهله اول «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا را بدنام و لکه‌دار کند».

این گزارش همچنین مدعی شده بود که ایران نیز احتمالاً بر اشاعه اطلاعات غلط در رسانه‌های اجتماعی متمرکز شود زیرا «به دنبال تضعیف نهادهای دموکراتیک آمریکا، رئیس‌جمهور ترامپ و تجزیه این کشور است».

در ادامه این گزارش با مطرح کردن اتهاماتی علیه پکن آمده بود که چین نیز که ترامپ را فردی «دمدمی» می‌داند، اخیراً در لفاظی‌های عمومی خود به طور فزاینده‌ای (علیه دولت ترامپ) به صورت انتقادی» عمل کرده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار